KRISTIAN EKSTRÖM

Olen kiropraktikko (DC, C.C.W.P.), luennoitsija, elintapavalmentaja ja SimplyWell - neljä askelta terveyteen tietokirjan kirjoittaja. Intohimonani on stressin- ja kivunhallinta sekä ihmisten innostaminen terveyttä sekä elämänlaatua parantaviin elämäntapamuutoksiin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. 

Asiakastyön lisäksi Helsinki Kiropraktiikassa ( 0404151611 ) on viimeaikoina työn alla ollut SimplyWell -neljä askelta terveyteen kirjani uusi versio englanniksi. Myös kansainvälinen hyvinvointiapplikaatio -projekti on nyt kovaa vauhtia menossa eteenpäin ja olemme päässeet testaamaan ensimmäisiä versioita. Tulokset ovat olleet mahtavia!

Vapaa-ajallani vietän aikaa ruoanlaiton, lukemisen, trail runningin, laskettelun, meditoinnin ja saliharjoittelun parissa. Aina kun aika antaa periksi terveysprojektien osalta, on vuorilla ja luonnossa vietetty aika ehdottomasti listan kärjessä. 

Blogi

Blogissani kirjoitan kiinnostukseni mukaan aiheesta ja aiheen vierestä, lähinnä stressistä ja kivusta liittyen jaksamiseen, uneen, liikkumiseen, ravintoon, mieleen sekä yhteisöllisyyteen. Aiheisiin olen tutustunut lähinnä kivun- ja stressinhallinnan sekä lisäkoulutusten kautta, jotka ovat tärkeä osa ammattiani.

Lisää ajatuksiani elintavoista ja stressinhallinnasta löydät kirjastani sekä blogistani.

www.helsinkikiropraktiikka.fi