KRISTIAN EKSTRÖM

Olen kiropraktikko (DC, C.C.W.P.), elintapavalmentaja ja tietokirjailija. Intohimonani on kivun- ja stressinhallinnan lisäksi ihmisten innostaminen terveyttä sekä elämänlaatua parantaviin elämäntapamuutoksiin. 

Asiakastyön lisäksi Helsinki Kiropraktiikassa ( 0404151611 ) on viimeaikoina työn alla ollut pian julkaistava SimplyWell -neljä askelta terveyteen kirjani uusi versio Stronger Me englanniksi. Myös kirjan aiheisiin liittyvä kansainvälinen hyvinvointiapplikaatio -projekti on nyt menossa eteenpäin ja olemme päässeet testaamaan ensimmäisiä versioita. Tulokset ovat olleet mahtavia!

Vapaa-ajallani vietän aikaa lukemisen, trail runningin, laskettelun ja ulkoilun parissa. Aina kun aika antaa periksi terveysprojektien osalta, on vuorilla ja luonnossa vietetty aika ehdottomasti listan kärjessä. 

Blogi

Blogissani kirjoitan kiinnostukseni mukaan aiheesta ja aiheen vierestä, lähinnä kivusta ja stressistä liittyen jaksamiseen, uneen, liikkumiseen, ravintoon, mieleen sekä yhteisöllisyyteen. Aiheisiin olen tutustunut lähinnä kivun- ja stressinhallinnan sekä lisäkoulutusten kautta, jotka ovat tärkeä osa ammattiani.

Lisää ajatuksiani elintavoista ja stressinhallinnasta löydät kirjastani sekä blogistani.

www.helsinkikiropraktiikka.fi